De gemiddelde prijs van een rouwboeket

De gemiddelde prijs van een rouwboeket

Rouwboeketten zijn er veel verschillende soorten, maten en prijzen. Maar wat is nu de gemiddelde prijs van een rouwboeket en hoe maakt u de juiste keuze? Een rouwboeket is altijd speciaal, los van de prijs. Wanneer u wat minder te besteden heeft, kunt u toch een prachtig rouwboeket uitkiezen die past bij uw dierbare. Wij helpen u op weg met de gemiddelde prijs van een rouwboeket en de voordeligste mooie keuze.

Gemiddelde prijs van een rouwboeket

De meest voorkomende rouwstukken bij een uitvaart zijn de bloemstukken op de kist, staande rouwkransen en boeketten. Kist bloemen zijn speciaal ontworpen om de bovenkant van de kist te bedekken. Deze bloemen worden vaak aangepast aan de persoonlijkheid van de overledene. De kosten voor kist bloemen liggen meestal tussen de €30 en €150 euro. Populaire kist bloemen zijn de rouwdruppel met rode rozen en rouwbiedermeier met witte rozen. Staande rouwkransen worden vaak rechtop aan een ezel gehangen. De gemiddelde prijs van dit rouwboeket ligt tussen de €150 en €300 euro. 

Nabestaande boeketten en rouwboeketten

Een rouwboeket is een speciaal boeket voor de uitvaart. Het heeft een platte onderkant en is afgewerkt met een rouwlint. Het is een symbolische manier om emoties uit te drukken en herinneringen naar boven te brengen. Rouwboeketten zijn er in verschillende maten, soorten en prijzen. De gemiddelde prijs voor rouwboeketten ligt tussen de €25 en €50 euro. Een nabestaande boeket geeft u aan iemand die een dierbare is kwijt geraakt. Woorden schieten vaak tekort, bloemen kunnen die leegte opvullen. Het is een mooie manier om emoties te uiten en uw medeleven te tonen. De gemiddelde prijs van een nabestaande boeket ligt tussen de €20 en €30 euro. Het nabestaande boeket gemengde rozen is het meest voordelig, maar zeker prachtig. 

Voordeligste rouwboeketten

Een rouwboeket is er in de vorm van een rouwkrans, boeket, biedermeier en rouwdruppel. U weet nu de gemiddelde prijs van een rouwboeket. Wij begrijpen dat niet iedereen een groot budget heeft. Gelukkig zijn er speciaal voor u ook prachtige rouwboeketten voor een kleinere prijs. De rouwbiedermeier heeft vier prachtige opties voor €87,50. Een van die opties is de rouwbiedermeier germini met anjers. Het heeft een ronde bloemrijke bloemschikking en heeft prachtige diepe kleuren. Een voordelige, maar prachtige, rouwdruppel is de rouwdruppel wit met witte rozen. Een rustig rouwboeket met een mooie betekenis. Een rouwkrans heeft over het algemeen een wat hogere prijs. Mocht u toch graag een krans willen, is de meest voordelige de ajourkrans wit paars. De krans is verkrijgbaar in de maten 50 cm en 60 cm.