Tips voor het selecteren van rouwboeketten

Rouwboeket met witte rozen

Rouwboeket met witte rozen Rozen zijn er in veel soorten. Rozen onderscheiden zich voornamelijk in kleur. De focus wordt nu gelegd op de witte roos. De witte roos is namelijk vaak aanwezig bij een afscheid om de prachtige betekenis en uitstraling. Ook kan deze roos goed gecombineerd worden met andere kleuren en bloemsoorten. Uw dierbare verliezen is al zwaar genoeg, wij helpen u dan ook graag verder met de juiste keuze in het rouwboeket.

Rouwstuk bestellen: welke keuze heeft u?

Rouwstuk bestellen: welke keuze heeft u? Een rouwstuk is de laatste groet aan uw overleden dierbare. Rouwstukken zorgen vaak voor troost op de sombere dag. Er zijn veel soorten, maten en kleuren. Zo kunt u een rouwstuk bestellen die past bij de overledene. Bij een rouwstuk kunt u denken aan boeketten, kransen, een rouwdruppel en biedermeier. Wij vertellen u wat het per rouwstuk inhoudt zodat u de juiste keuze kan maken.

Rouwboeket met Rozen

Rouwboeket met Rozen Mogelijk heeft u het al eerder gezien, een rouwboeket met Rozen. Rozen hebben vaak een prachtige betekenis. Maar wist u dat iedere kleur Roos ook een andere betekenis heeft? Zo kunt u altijd het rouwboeket met Rozen kiezen die past bij uw geliefde die is overleden. Rozen zijn dus niet alleen prachtig om te zien maar stralen ook een bepaalde symboliek uit.