Wat kost een rouwboeket?

  • Geplaatst op
  • Door Anne
  • Geplaatst in rouwboeket
Wat kost een rouwboeket?

Rouwboeketten zijn er in veel verschillende soorten, maten en prijzen. We helpen u graag op weg met een gemiddelde prijs voor een rouwboeket.

Wat kost een rouwboeket?

Rouwboeketten zijn er in veel verschillende soorten, maten en prijzen. U vraagt zich vast af wat een rouwboeket kost: er is echter geen vaste prijs voor een rouwboeket. De prijs is afhankelijk van meerdere factoren, zoals onder andere de kwaliteit van de rouwbloemen, het aantal bloemen per rouwboeket, de bloemensoort en de maat van het rouwboeket. We helpen u graag op weg met een gemiddelde prijs voor een rouwboeket.

De prijzen van een rouwboeket

De prijzen van rouwboeketten kunnen enorm variëren. Zo zijn er al rouwboeketten vanaf €25. Over het algemeen schommelen de prijzen van een rouwboeket tussen de €30 en de €80. Op Rouwboeket.nl heeft u de keuze om te zoeken op prijsklasse, zodat er voor elk budget een geschikt boeket te vinden is.

Nabestaanden boeket

Als u de nabestaanden wilt laten weten dat u aan hen denkt, kunt u ervoor kiezen om een nabestaanden boeket te bestellen. Een mooi nabestaanden boeket is het witte boeket, met witte rozen en witte bloemen. U heeft de mogelijkheid om hier ook een bijpassende glazen vaas bij te bestellen, zodat de ontvangers hier geen omkijken meer naar hebben. Wilt u een persoonlijke boodschap doorgeven? Kies dan voor het toevoegen van een rouwkaart. Het nabestaanden boeket wit kunt u bestellen in de standaard maat, groot of XL.

Rouwboeket inclusief lint

Aan een rouwboeket wordt vaak een lint bevestigd. Op dit lint kan een boodschap aan de overledene gezet worden. Bekijk de mogelijkheden voor het toevoegen van een lint aan uw rouwboeket. We denken graag met u mee.

Hulp nodig?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een geschikt rouwboeket voor de overledene? Bij Rouwboeket.nl hebben wij jarenlange ervaring met rouwbloemen. In ons assortiment vindt u boeketten, rouwkransen, biedermeiers of rouwdruppels. Heeft u vragen of kunt u advies gebruiken over wat er mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder om alles compleet naar wens te maken.