Rouwhart laten bezorgen

Rouwhart laten bezorgen

Op zoek naar een rouwhart die tijdig en correct wordt geleverd? Lees de blog voor meer informatie over dit klassieke rouwstuk.

Rouwkransen zijn klassieke bloemstukken om tijdens de plechtigheid op de kist te leggen of tonend langs de kist te leggen. Echter bestaan er meer opties dan de reguliere ronde krans met verschillende soorten bloemen. Een andere optie is een rouwkrans in de vorm van een hart. Het rouwhart wordt vaak bekleed met rozen, maar er zijn ook rouwharten met andere bloemen zoals anjers. De symbolische waarde maakt dit rouwstuk bijzonder. Een hart staat symbool voor liefde en houden van, maar ook voor intelligentie en wijsheid. Past een rouwhart met zijn symbolische waarde bij uw situatie? Kies er dan voor om een prachtig rouwhart te laten bezorgen.

Rouwhart met extra toevoegingen

Een rouwhart op zich is al een zeer indrukwekkend rouwstuk. Neem het rouwhart met rode en witte rozen. Met een diameter van 60 centimeter is dit een zeer tonend stuk voor uw dierbare. U kunt kiezen tussen een rouwhart dat volledig gevuld is of een rouwhart met een open middenstuk. De keuze kunt u puur laten afhangen van wat het beste past bij de situatie, smaak en wat de dierbare graag had gewild. De opmaak van het rouwhart wordt met veel zorgvuldigheid gedaan en hiervoor worden uitsluitend de beste kwaliteit bloemen gebruikt. Wanneer u met zorgvuldigheid tot een keuze bent gekomen, is het ook nog mogelijk om een rouwkaart en of rouwlint toe te voegen. Een rouwlint wordt doorgaans aan het rouwstuk bevestigd. Op het rouwlint komen enerzijds de namen van de personen die het rouwlint hebben geschonken en anderzijds woorden voor de dierbare. Een rouwkaart is meer van toepassing wanneer er een rouwkrans wordt geschonken door personen die niet aanwezig zijn op de plechtigheid. De rouwkaart wordt daarom normaliter ook gericht aan de nabestaanden.

Betrouwbare bezorging rouwstukken

Heeft u een keuze gemaakt? Bijvoorbeeld voor een open rouwhart met witte anjers, dan volgt de bestelling en de bezorging. Wij begrijpen als geen ander dat u genoeg aan uw hoofd heeft. Als specialist in rouwbloemen nemen wij uw bestelling uiterst serieus. Of u nu uw rouwstuk laat bezorgen op de locatie van de plechtigheid of thuis, wij garanderen altijd een correcte en tijdige levering. Daarnaast werken wij met lokale bloemisten, dat betekent dat de rouwstukken vers worden bezorgd. Zo heeft het rouwstuk een zo lang mogelijke levensduur en blijft het stuk extra lang verzorgd en intact.

Speciaal verzoek rouwhart?

Heeft u een speciaal verzoek wat betreft specifieke bloemen of extra’s; schroom dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag om u en de wensen van uw dierbare in vervulling te laten gaan. Ook voor bloemen buiten het seizoen zijn er vaak mogelijkheden voor inkoop, hierbij moeten we slechts rekening houden met een mogelijk langere levertijd en hogere kosten. Mocht u een speciaal verzoek hebben kunnen we u zo goed mogelijk adviseren of samen kijken naar een passend alternatief.