Nagedachtenis tegeltjes

Nagedachtenis tegeltjes

Heeft u al een mooi item in gedachten om te geven of te ontvangen, ter nagedachtenis aan uw dierbare? Een persoonlijk gedenk tegeltje is een mooie manier om uw dierbare te herdenken. We geven u graag wat tips voor het ontwerpen van nagedachtenis tegeltjes.

Nagedachtenis tegeltjes

Iemand verliezen is een ontzettend lastig iets. Vaak wilt u een mooi item geven of ontvangen, ter nagedachtenis aan uw dierbare. Een lief, persoonlijk gedenk tegeltje is een prachtige manier om uw dierbare te herdenken. Plaats het tegeltje bijvoorbeeld bij het graf of bij de urn. Zo creëert u een mooi gedenkplekje, ter herinnering aan iemand die wordt gemist.

Hoe werkt het?

Het ontwerpen van een mooi nagedachtenis tegeltje kan best lastig zijn. Want waar let u op? Wat gaat u op het tegeltje zetten? Hoe werkt het? Omdat we dit begrijpen, helpen wij u graag op weg.

Op Tegeltje.nl kunt u zelf tegeltjes maken met verschillende ontwerpen, foto’s en teksten. De tegeltjes kunnen per stuk gekocht en ontworpen worden. Alle tegeltjes zijn gemaakt van echt keramiek en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het tegeltje kan buiten gebruikt worden, waardoor het ook geschikt is om te plaatsen bij het graf of de urn van de overledene.

Kies een tegeltje uit: standaard of HD (15 x 15 cm), XL (20 x 20 cm), rechthoekig (15 x 20 cm) of zeshoekig (16,5 x 14,5 cm). Upload vervolgens uw eigen foto of tekst. Bewerk uw tegeltje in onze online editor en bestel uw zelfontworpen tegel.

Inspiratie

Het kan natuurlijk ook erg lastig zijn, om te bedenken wat u op het tegeltje wil zetten. Misschien wilt u wel een uitspraak van de overleden persoon op het tegeltje zetten, met daarbij een mooie foto. Of misschien wilt u een mooie quote op het tegeltje zetten. Alles is mogelijk. We helpen u graag op weg, met enkele quotes ter inspiratie. 

Achter tranen van verdriet, schuilt de glimlach van herinnering. 

Altijd in ons hart.

Geen dag vergeten, alle dagen gemist.

Even een kleine gedachte om je te laten weten dat ik je niet ben vergeten.

Tussen duizend sterren en een maan, waak jij over mij. Als ik je mis denk ik daaraan, en voel ik je heel dichtbij.

Jij bent hier boven. Ooit zal ik naar boven komen, dan zijn we weer samen. Dat kan ik jou beloven. 

Those we love don´t go away, they walk beside us everyday. Unseen, unheard, but always near. So loved, so missed, so very dear.

May my love find you in your new garden, wherever that may be.

Neem contact op

Een tegeltje is een mooi geschenk ter nagedachtenis aan iemand. Toch begrijpen we bij Rouwboeket dat u misschien liever een mooi boeket wil geven. Bij Rouwboeket.nl hebben wij jarenlange ervaring met rouwbloemen. Deze ervaring zetten wij graag in om u verder te helpen. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of advies kunt gebruiken over een geschikt condoleanceboeket, sympathieboeket of troostboeket.