Hoelang van tevoren een rouwboeket te bestellen?

  • Geplaatst op
  • Door Anne
Hoelang van tevoren een rouwboeket te bestellen?

Het bestellen van een rouwboeket vereist enige planning en voorbereiding. In deze blog gaan we in op de vraag: hoelang van tevoren dient u een rouwboeket te bestellen?

Hoelang van tevoren een rouwboeket te bestellen?

Als er een dierbare wegvalt, dan is dat een ingrijpende gebeurtenis die vaak gepaard gaat met veel verdriet en emoties. Het is dan ook begrijpelijk dat het bestellen van een rouwboeket niet het eerste is waar u aan denkt. Toch is het belangrijk om hier tijdig bij stil te staan. Het bestellen van een rouwboeket vereist namelijk enige planning en voorbereiding. In deze blog gaan we in op de vraag: hoelang van tevoren dient u een rouwboeket te bestellen? We bespreken waarom het belangrijk is om op tijd te bestellen. Zo hopen we u te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze en het vinden van een passend rouwboeket voor uw dierbare.

Wanneer het rouwboeket laten bezorgen?

Wij adviseren om het rouwboeket of rouwstuk te laten bezorgen voor het moment van afscheid nemen. Indien er geen gelegenheid is om afscheid te nemen, laat het rouwboeket dan een dag voor de uitvaart bezorgen bij een uitvaartcentrum, kerk of crematorium. Als het zo is dat het rouwboeket eerder dan twee dagen voor de uitvaart wordt bezorgd, zorg er dan voor dat het boeket regelmatig bij wordt gevuld met water. Breng indien nodig het uitvaartcentrum hier ook van op de hoogte: de ervaring leert dat niet alle uitvaartcentra de rouwboeketten bijvullen met water. Wij leveren niet op de zondag en op maandag leveren we pas na 12 uur, probeer hier rekening mee te houden.

Bloemen na de uitvaart

Wilt u na de uitvaart nog een mooi rouwstuk laten bezorgen? Dat kan. Veelal wordt er dan gesproken over een sympathieboeket of een nabestaanden boeket. Bekijk het volledige assortiment, kies een boeket naar wens en verstuur dit na de nabestaanden. Dit is op elk moment geschikt, een mooi gebaar is altijd welkom.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van een rouwboeket? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat voor u klaar en loopt graag met u door het proces heen.