Tips voor het selecteren van rouwboeketten

Rouwboeket met witte rozen

Rouwboeket met witte rozen

Rozen zijn er in veel soorten. Rozen onderscheiden zich voornamelijk in kleur. De focus wordt nu gelegd op de witte roos. De witte roos is namelijk vaak aanwezig bij een afscheid om de prachtige betekenis en uitstraling. Ook kan deze roos goed gecombineerd worden met andere kleuren en bloemsoorten. Uw dierbare verliezen is al zwaar genoeg, wij helpen u dan ook graag verder met de juiste keuze in het rouwboeket.

Rouwstuk bestellen: welke keuze heeft u?

Rouwstuk bestellen: welke keuze heeft u?

Een rouwstuk is de laatste groet aan uw overleden dierbare. Rouwstukken zorgen vaak voor troost op de sombere dag. Er zijn veel soorten, maten en kleuren. Zo kunt u een rouwstuk bestellen die past bij de overledene. Bij een rouwstuk kunt u denken aan boeketten, kransen, een rouwdruppel en biedermeier. Wij vertellen u wat het per rouwstuk inhoudt zodat u de juiste keuze kan maken.

Rouwboeket met Rozen

Rouwboeket met Rozen

Mogelijk heeft u het al eerder gezien, een rouwboeket met Rozen. Rozen hebben vaak een prachtige betekenis. Maar wist u dat iedere kleur Roos ook een andere betekenis heeft? Zo kunt u altijd het rouwboeket met Rozen kiezen die past bij uw geliefde die is overleden. Rozen zijn dus niet alleen prachtig om te zien maar stralen ook een bepaalde symboliek uit.

Een rouwboeket laten bezorgen

Een rouwboeket laten bezorgen

Iemand verliezen is altijd zwaar, zeker als de overledene dicht bij u staat. Een rouwboeket is vaak de laatste groet aan de overledene. U kan een rouwboeket laten bezorgen op locatie, bij het adres van de nabestaande of bij u thuis. Het kiezen van een rouwboeket kan lastig zijn omdat u keuze hebt uit veel verschillende soorten. Wij hopen u een beetje op weg te helpen met wat tips.

Rouwboeket veldbloemen

Rouwboeket veldbloemen

Veldbloemen zijn kleurrijke bloemen die vaak samen met elkaar gecombineerd worden. Een rouwboeket veldbloemen wordt dan ook steeds vaker gewenst. De kleurrijke bloemen kunnen troost bieden aan de nabestaande. Ook kan het karakter van deze bloemen mooi passen bij de overledene. Veldbloemen stralen namelijk vreugde, passie en geluk uit.