Tips voor het selecteren van rouwboeketten

Rouwdruppel: wat is het?

  • Geplaatst op
  • Door Zee
  • Geplaatst in rouwdruppel
Rouwdruppel: wat is het?

Uitleg over de rouwdruppel en tips voor de aanschaf van dit eervolle rouwstuk. Deze blog beantwoord de vragen: Wat is het? Welke bloemen kies je voor een rouwdruppel en waar moet je rekening mee houden bij de aanschaf?

Uitvaartbloemen langer bewaren

Uitvaartbloemen langer bewaren

Uitvaartbloemen voor een rouwboeket kiest u zorgvuldig uit. Hierbij wordt er vanzelfsprekend rekening gehouden met de wensen van uw dierbare. Het is zeer begrijpelijk dat u de bloemen van de uitvaart zo lang mogelijk mooi, goed en dichtbij wil houden. Dat is mogelijk wanneer de bloemen behandeld worden met wax. Dit zorgt ervoor dat de bloem in tact blijft en dat mindere plekjes minder snel zichtbaar worden. Wij leggen uit hoe u dit zelf kunt doen en hoe dit proces in zijn werk gaat.

Rouwboeket laten bezorgen

Rouwboeket laten bezorgen

Bij verschillende bijzondere momenten in het leven horen bloemen, zo ook bij de dood. Bloemen bij een uitvaart is een uiting van liefde voor de overledene. Ook bieden bloemen vaak troost aan de nabestaanden. Bloemen tijdens een begrafenis of crematie staan dan ook voor medeleven, liefde en deelneming. Daarom is het ook gebruikelijk om een nabestaande boeket te versturen of rouwboeket te geven.