Tips voor het selecteren van rouwboeketten

Rouwkrans bestellen: Welke keuzes zijn er?

Rouwkrans bestellen: Welke keuzes zijn er?

Een rouwkrans wordt gebruikt een herdenkingen of afscheid. Het biedt een mooie symbolische manier om afscheid te nemen van uw geliefde overledene. Een rouwkrans is er in verschillende maten, vormen en kleuren. De kleuren zijn afhankelijk van de bloem die u het best vindt passen bij de persoonlijkheid van de overledene. U kunt een rouwkrans bestellen die met zorg en liefde voor u wordt gemaakt.

Waarom bloemen bij een begrafenis of crematie

Waarom bloemen bij een begrafenis of crematie

Bij een begrafenis of crematie zijn vaak bloemen aanwezig, maar waarom eigenlijk? Bloemen horen bij een uitvaart omdat bloemen een uiting zijn van liefde. Omdat bloemen worden afgestemd aan de overledene, laat het zien dat u aan de overledene denkt. Het biedt troost en toont medeleven aan de nabestaanden. Om die reden stuurt u ook vaak na een begrafenis of crematie een nabestaande boeket.

De gemiddelde prijs van een rouwboeket

De gemiddelde prijs van een rouwboeket

Rouwboeketten zijn er veel verschillende soorten, maten en prijzen. Maar wat is nu de gemiddelde prijs van een rouwboeket en hoe maakt u de juiste keuze? Een rouwboeket is altijd speciaal, los van de prijs. Wanneer u wat minder te besteden heeft, kunt u toch een prachtig rouwboeket uitkiezen die past bij uw dierbare. Wij helpen u op weg met de gemiddelde prijs van een rouwboeket en de voordeligste mooie keuze.

Rouwlint en rouwkaart

Rouwlint en rouwkaart

Een rouwboeket of rouwbloemen is de laatste groet aan uw dierbare. Meestal wordt er aan het boeket een wens gehangen middels een rouwlint. Het lint wordt bedrukt met uw laatste groet, naam of andere boodschap. Ook kunt u de tekst laten drukken op een kaartje. Nu is de vraag, welke kiest u op welk moment en wat is het verschil?

Tips grafsteen onderhouden en schoonmaken

Tips grafsteen onderhouden en schoonmaken

Het graf is de laatste rustplek van uw geliefde. Belangrijk dat het graf er vredig en mooi bij ligt. U wilt natuurlijk de grafsteen zo netjes mogelijk onderhouden. De kans is groot dat u er niet dagelijks bent, toch zijn er genoeg manieren het netjes te houden. Omdat iedere grafsteen anders kan zijn is het belangrijk dat u weet welke producten u kan gebruiken. U wilt de steen natuurlijk niet beschadigen.