Rouwdruppel roze Rozen met roze Lelie en groene Anastasia Chrysant

Rouwbloemstuk in een druppelvorm opgemaakt met roze Rozen, roze Lelie en groene Anastasia Chrysant. Dit rouwstuk is beschikbaar in een XL variant en heeft een lengte van ca 55 cm. Een rouwlint of -kaart kunt u in de volgende stap toevoegen.

€95,00
  • Specialist in rouwbloemen
  • De beste kwaliteit bloemen
  • Gegarandeerde tijdige levering

Product informatie

De rouwdruppel is opgestoken op een graftakhouder zodat het bloemstuk gedurende enige dagen goed blijft en tijdens de plechtigheid op de kist gelegd kan worden. Ook is het bloemstuk prima tonend naast de kist.

Door de wisselende samenstelling van ons assortiment kan het zijn dat een bepaalde bloem uit het getoonde rouwbloemstuk afwijkt met wat op de afbeelding staat; in dat geval is er voor een passende vervangende bloem gekozen.

Dit betreft een rouwbloemstuk in druppelvorm, opgemaakt met roze Rozen, roze Lelie en groene Anastasia Chrysant.

Aan het boeket kan een rouwkaart of rouwlint worden bevestigd met een laatste boodschap of groet. Deze voegt u in het winkelmandje gemakkelijk toe aan de bestelling.

Het boeket kan op elk gewenst adres in Nederland worden bezorgd. Als u voor 12 uur besteld is het mogelijk om dezelfde dag het rouwboeket bij het uitvaartcentrum, bejaardenhuis, kerk of huisadres te leveren. Het boeket wordt gemaakt door een bloemist uit de regio.

Klantenservice

Vragen? Stel ze gerust

Met onze ruime ervaring in rouwbloemen beseffen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw opdracht correct en tijdig geleverd wordt.