Rouwlint met opdruk

Rouwlint in de kleuren wit, geel of groen met opdruk op maximaal 2 regels (max 50 tekens per regel). Een tekst op de eerste regel is verplicht.

€17,80
  • Specialist in rouwbloemen
  • De beste kwaliteit bloemen
  • Gegarandeerde tijdige levering

Product informatie

U kunt het rouwlint bestellen in de kleuren wit, geel of groen met een opdruk op maximaal 2 regels. Deze regels worden dan over 2 linten verdeeld. Een tekst op de eerste regel/het eerste lint is verplicht.

Aan het boeket worden twee linten bevestigd. Op het ene lint (de eerste regel) plaatst u dan een persoonlijke boodschap. Op het ander lint (de tweede regel) komen de namen van wie het rouwboeket is.

Zeker in zo’n moeilijke periode, is het bedenken van een tekst dikwijls moeilijk. Daarom geven we in dit rouwlint artikel een aantal voorbeelden van teksten die u kunt gebruiken.

Het rouwlint kan in combinatie met een rouwboeket op elk gewenst adres in Nederland worden bezorgd. Als u voor 12 uur besteld, is het mogelijk om dezelfde dag het boeket op het gewenste adres te leveren.

Klantenservice

Vragen? Stel ze gerust

Met onze ruime ervaring in rouwbloemen beseffen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw opdracht correct en tijdig geleverd wordt.