Rouwboeket zomers geel

Rouwboeket zomers geel. Dit boeket heeft een steellengte van ca 55 cm. Een rouwlint of -kaart kunt u in de volgende stap toevoegen.

€65,00
  • Specialist in rouwbloemen
  • De beste kwaliteit bloemen
  • Gegarandeerde tijdige levering

Product informatie

Uiteraard wordt uw rouwboeket met grote zorg handgebonden. In het boeket worden ook seizoensgebonden bloemen gebruikt waardoor het rouwboeket iets kan afwijken van de afbeelding. Het boeket is zeer geschikt om tijdens de plechtigheid op de kist gelegd te worden, maar is ook mooi tonend naast de kist.

Dit betreft een handgebonden rouwboeket met Zonnebloemen en een groene Pluischrysant met een paars accent. Twijfelt u of dit rouwboeket met gele, paarse en groene bloemen het meest geschikt is voor de gelegenheid, omdat u niet precies weet wat de overledene het mooist zou hebben gevonden? In dit artikel over rouwstuk varianten vindt u informatie over de betekenis van de verschillende bloemen en kleuren en welke vorm rouwstuk het meest geschikt is voor welke gelegenheid.

Aan het boeket kan een rouwkaart of rouwlint worden bevestigd met een laatste boodschap of groet. Deze voegt u in het winkelmandje gemakkelijk toe aan de bestelling. In zo’n moeilijke periode, kan het lastig zijn een tekst voor op het rouwlint te bedenken. Daarom geven we in dit artikel over rouwlinten een aantal voorbeelden van teksten die u kunt gebruiken.

Het boeket kan op elk gewenst adres in Nederland worden bezorgd. Als u voor 12 uur besteld is het mogelijk om dezelfde dag het rouwboeket bij het uitvaartcentrum, bejaardenhuis, kerk of huisadres te leveren. Het boeket wordt gemaakt door een bloemist uit de regio.

Klantenservice

Vragen? Stel ze gerust

Met onze ruime ervaring in rouwbloemen beseffen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw opdracht correct en tijdig geleverd wordt.