Rouwbiedermeier gemengde Rozen

Rouwbiedermeier met verschillende roze Rozen afgewisseld met een zalm Roos en afgewerkt met Aspidistrablad. Dit rouwstuk is beschikbaar in een 'XL' variant en heeft een diameter van ca 45 cm. Een rouwlint of -kaart kunt u in de volgende stap toevoegen.

€137,50
  • Specialist in rouwbloemen
  • Gegarandeerde tijdige levering
  • Jarenlange ervaring

Product informatie

De Biedermeier is een ronde bloemrijke bloemschikking. Deze wordt over het algemeen gemaakt van ronde bloemen die samen een compacte halve bol vormen. In het bloemstuk worden ook seizoensgebonden bloemen gebruikt waardoor de Biedermeier iets kan afwijken van de afbeelding. Het boeket is zeer geschikt om tijdens de plechtigheid op de kist gelegd te worden, maar is ook prima tonend voor naast de kist.

Dit betreft een rouwbiedermeier met verschillende roze Rozen afgewisseld met een zalm Roos en afgewerkt met Aspidistrablad.

Aan het boeket kan een rouwkaart of rouwlint worden bevestigd met een laatste boodschap of groet. Deze voegt u in het winkelmandje gemakkelijk toe aan de bestelling.

Het boeket kan op elk gewenst adres in Nederland worden bezorgd. Als u voor 12 uur besteld is het mogelijk om dezelfde dag het rouwboeket bij het uitvaartcentrum, bejaardenhuis, kerk of huisadres te leveren. Het boeket wordt gemaakt door een bloemist uit de regio.

Klantenservice

Vragen? Stel ze gerust

Met onze ruime ervaring in rouwbloemen beseffen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw opdracht correct en tijdig geleverd wordt. Neem voor meer informatie telefonisch of via onze klantenservice contact met ons op.