Open Rouwhart witte Rozen

Open Rouwhart van witte Rozen. Dit rouwhart is beschikbaar in een 'Groot' variant en heeft een diameter van ca 50 cm. Een rouwlint of -kaart kunt u in de volgende stap toevoegen.

€210,00
  • Specialist in rouwbloemen
  • De beste kwaliteit bloemen
  • Gegarandeerde tijdige levering

Product informatie

De rouwkrans vormt een klassieker onder de rouwstukken. In het bloemstuk worden ook seizoensgebonden bloemen gebruikt waardoor de rouwkrans iets kan afwijken van de afbeelding. De rouwkrans is zeer geschikt om tijdens de plechtigheid op de kist gelegd te worden, maar is ook mooi tonend naast de kist.

Dit betreft een open Rouwhart opgemaakt met witte Rozen. Twijfelt u of deze rouwkrans met witte bloemen het meest geschikt is voor de gelegenheid, omdat u niet precies weet wat de overledene het mooist zou hebben gevonden? In dit artikel over rouwstuk varianten vindt u informatie over de betekenis van de verschillende bloemen en kleuren en welke vorm rouwstuk het meest geschikt is voor welke gelegenheid.

Aan het boeket kan een rouwkaart of rouwlint worden bevestigd met een laatste boodschap of groet. Deze voegt u in het winkelmandje gemakkelijk toe aan de bestelling. In zo’n moeilijke periode, kan het lastig zijn een tekst voor op het rouwlint te bedenken. Daarom geven we in dit artikel over rouwlinten een aantal voorbeelden van teksten die u kunt gebruiken.

Het boeket kan op elk gewenst adres in Nederland worden bezorgd. Als u voor 12 uur besteld is het mogelijk om dezelfde dag het rouwboeket bij het uitvaartcentrum, bejaardenhuis, kerk of huisadres te leveren. Het boeket wordt gemaakt door een bloemist uit de regio.

Klantenservice

Vragen? Stel ze gerust

Met onze ruime ervaring in rouwbloemen beseffen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw opdracht correct en tijdig geleverd wordt.