Nabestaanden pluk boeket

Nabestaanden pluk boeket samengesteld met een Lelie, Calla's Rozen en Gerbera. Dit boeket heeft een steellengte van ca 45 cm. Een rouwlint, -kaart of vaas kunt u in de volgende stap toevoegen.

€37,50
  • Specialist in rouwbloemen
  • De beste kwaliteit bloemen
  • Gegarandeerde tijdige levering

Product informatie

U wil de nabestaanden laten weten dat u aan ze denkt? Vooral na een emotionele zware gebeurtenis als het overlijden van een dierbare, weet u vaak niet precies wat u moet zeggen. Speciaal hiervoor hebben we een aantal prachtige nabestaanden boeketten in ons assortiment opgenomen, ook wel een sympathieboeket of condoleanceboeket genoemd.

Dit betreft een nabestaanden pluk boeket samengesteld met een Lelie, Calla's Rozen en Gerbera. Twijfelt u of dit boeket met rood, rozen en witte bloemen het meest geschikt is voor de gelegenheid, omdat u niet precies weet wat de ontvanger het mooist vindt? In dit artikel over rouwstuk varianten vindt u informatie over de betekenis van de verschillende bloemen en kleuren en welke vorm rouwstuk het meest geschikt is voor welke gelegenheid.

Aan het boeket kan een rouwkaart worden bevestigd met een boodschap of groet. Ook kunt u een bijpassende glazen vaas meebestellen. Deze voegt u in het winkelmandje gemakkelijk toe aan de bestelling.

Het boeket kan op elk gewenst adres in Nederland worden bezorgd. Als u voor 12 uur besteld is het mogelijk om dezelfde dag het rouwboeket bij het uitvaartcentrum, bejaardenhuis, kerk of huisadres te leveren. Het boeket wordt gemaakt door een bloemist uit de regio.

Klantenservice

Vragen? Stel ze gerust

Met onze ruime ervaring in rouwbloemen beseffen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw opdracht correct en tijdig geleverd wordt.