Nabestaanden boeket witte Lelies met paarse Lisianthus

Nabestaanden boeket samengesteld met witte Lelies en paarse Lisianthus. Dit boeket heeft een steellengte van ca 40 cm. Een rouwlint, -kaart of vaas kunt u in de volgende stap toevoegen.

€32,00
  • Specialist in rouwbloemen
  • De beste kwaliteit bloemen
  • Gegarandeerde tijdige levering

Product informatie

U wil de nabestaanden laten weten dat u aan ze denkt? Vooral na een emotionele zware gebeurtenis als het overlijden van een dierbare, weet u vaak niet precies wat u moet zeggen. Speciaal hiervoor hebben we een aantal prachtige nabestaanden boeketten in ons assortiment opgenomen, ook wel een sympathieboeket of condoleanceboeket genoemd.

Nabestaanden boeket samengesteld met witte Lelies en paarse Lisianthus.

Aan het boeket kan een rouwkaart worden bevestigd met een boodschap of groet. Ook kunt u een bijpassende glazen vaas meebestellen. Deze voegt u in het winkelmandje gemakkelijk toe aan de bestelling.

Het boeket kan op elk gewenst adres in Nederland worden bezorgd. Als u voor 12 uur besteld is het mogelijk om dezelfde dag het rouwboeket bij het uitvaartcentrum, bejaardenhuis, kerk of huisadres te leveren. Het boeket wordt gemaakt door een bloemist uit de regio.

Klantenservice

Vragen? Stel ze gerust

Met onze ruime ervaring in rouwbloemen beseffen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw opdracht correct en tijdig geleverd wordt.